+385 (01) 4657-888 arskopija@gmail.com

Dobra Komunikacija inspirira vaše kupce za stvaranje dugoročnog partnerstva i suradnje.

Bez obzira na industriju ili medij online komunikacije, težimo poboljšanju ljudskih odnosa izgradnjom značajnih, dugotrajnih veza između tvrtki i njihovih klijenata.

Stvaramo uspješnu komunikaciju između vas i vaših klijenata

Znamo, manje je više, živi se brzo i i nitko nema vremena čitati duge tekstove. Ali nije sve ni u jurnjavi, niti je za posao kojim se mi bavimo dobro stihijski i bezglavo srljati.

Mi smo ovdje da vam pomognemo iskovati nešto trajno, konkretno i dugoročno, a to se ne događa preko noći.

Zato sjednite uz našu logorsku vatru i odvojite minutu iz svog nakrcanog rasporeda. Bit će vam drago što jeste. Minuta koju nam sad posvetite značit će veliku uštedu u daljoj budućnosti, jer mi ćemo unaprijediti komunikaciju s vašim partnerima, klijentima i kupcima te kontinuirano usmjeravati digitalni marketing vaše tvrtke u optimalnom smjeru.

Poslovanje preko digitalnih kanala

Naime, malim i srednjim poduzetnicima želimo omogućiti dosljedno uspješno poslovanje preko mnoštva digitalnih kanala.

Uz nas će se vaša tvrtka osjećati sigurno u saznanju da dopire do maksimalnog broja korisnika – uz maksimalan učinak.

U Ignisu nema praznog hoda i tapkanja u mraku. Koristimo korsnički orijentirani dizajn koji je posebno skrojen za ciljane skupine s kojima vaša tvrtka posluje kako bismo stvorili i održali vrhunsku komunikaciju između vas i vaših klijenata.

Komunikacija koju kreiramo nadahnut će vaše kupce za stvaranje dugoročnog partnerstva i suradnje.

Naš pristup

Individualan pristup, poput odijela skrojen za specifične potrebe vaših klijenata osigurat će njihovu vjernost, lojalnost, pozitivna iskustva i zadovoljstvo.

Bez obzira na industriju ili medij online komunikacije, težimo poboljšanju ljudskih odnosa izgradnjom značajnih, dugotrajnih veza između tvrtki i njihovih klijenata.

Kreiramo stabilnu digitalnu platformu

Ukratko, mi svojim poslovanjem kreiramo stabilnu i fleksibilnu digitalnu platformu koja omogućava našim klijentima oglašavanje njihovih proizvoda i usluga kako bi se oni imali vremena posvetiti svom poslu.

I baš kao što su se ljudi nekad okupljali oko vatre, jer je vatra značila sigurnost, toplinu, zaštitu od grabežljivaca, hladnoće i mraka, sigurni smo da Ignis može biti plamen digitalne tehnologije koji će vašim klijentima osvijetliti put do vašeg poslovanja, i zadržati ih u tom sigurnom, ugodnom krugu svjetla.

Dopustite nam da budemo baklja i pozitivna energija stvaranja, održavanja te povećavanja vidljivosti i uspjeha vašeg poslovanja, i možete biti sigurni da ćemo “zapaliti” vaše klijente za ono što nudite.

Kontaktirajte nas

 

Otvoreni smo za kavu s Vama, kako bi se upoznali i vidjeli kako možemo surađivati.
Osim kave će dobiti i savjetovanje koje smo spremni ponuditi znatiželjnima na prvom sastanku.

 

Konstantnim usavršavanjem i analizom naših digitalnih proizvoda povećamo kvalitetu i sigurnost. Dopustite da se mi pobrinemo za sve tehničke komponente koje čine kvalitetnu web stranicu kako bi se vi mogli baviti onim u čemu ste najbolji.

KONTAKT

+385 91 5700 483

Ivanićeva 27, 10000 Zagreb